HAKKIMIZDA

Geçmişten Günümüze
Wooden texture mockup and engraved wood text effect.

Saltanat Sedir

Saltanat Sedir firması olarak hizmet ağlarımız dünya geneline yayılmaktadır. Şark köşesi keyfini tüm dünyaya tanıtan bir firma olarak dilediğiniz her yere geliyoruz ve şark köşenizi hazırlıyoruz. Firmamız bu sektörde köklü ve profesyonel olarak hizmet vermektedir. Şark köşesi hakkında merak ettiğiniz her detayı sizlere en ince ayrıntısına kadar bilgi vererek çalışmalarımızı başlatıyoruz. Firmamız hakkında merak ettiğiniz her bilgiyi web sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca şark köşesine dair incelemek istediğiniz ne varsa sayfamızı ziyaret ederek bizlerle iletişim kurabilirsiniz.

Şark köşesi konforu çoğu zaman iş yerlerinde tercih edilirken birçok müşterimiz, özel yaşam alanlarına da uygulamak istemektedir. Tasarımı, tarzı ve ürünleri tamamen sizin tercihinize bağlı olarak hazırlanır. Bu konunun ayrıntılarını firmamızın temsilcileriyle iletişime geçerek en ince detaylarına kadar zevkinize göre şekillendirebilirsiniz. Bizler yaptığımız tüm şark köşesi tasarımlarına web sayfamızda yer veriyoruz

TECRÜBELİ KADRO

Yılların bize katmış olduğu tecrübeyle birlikte sizlere üstün kalitede hizmet vermekteyiz. Tasarımdan, nakliyeye kadar tüm süreçleri büyük bir özveri ile yürütüyoruz.

ÜSTÜN MALZEME KALİTESİ

Tasarımlarımızı gerek işçilik gerekse malzeme seçimi açısından en üst kalitede sizlere sunuyoruz. Uzman ekibimiz seçilecek olan ahşap malzemeyi yerinde inceleyerek sürecin en başından itibaren kalite kontrollerini yapıyor.

ÜCRETSİZ NAKLİYE

Ürünlerimizi ücretsiz bir şekilde ve güvenle adresinize teslim ediyor, kurulumlarını yapıyoruz.